Kom til Gul Skole d. 17. / 19. november og find ud af hvad I ved!

Ved du hvad I ved? Det er et stort problem i mange virksomheder så hvis du ønsker at høre mere skal du komme til vores Gule Skole arrangement d. 17. november i København eller d. 19. november i Århus. Jeg tror det bliver kanon! Og ikke kun fordi jeg har stået for at skaffet hovedtaleren… 🙂

Vi har inviteret Christian Schwarz Lausten (twitter.com/unwiredchris / linkedin.com/christianschwarzlausten) til at komme og tale om de teknologier mange bruger i deres privatliv men ikke kan se værdien af i deres arbejdsliv. Mærkeligt. Specielt fordi det allerede nu og endnu mere i fremtiden er/bliver endnu mere “who you know”.

Mere info om arrangementet kan ses på vores hjemmeside: Vi ville være bedre stillet, hvis vi vidste, hvad vi ved!

Har du spørgsmål er du velkommen til at stille dem her eller kontakte firmaet på info [at] intravision [dot] dk.

One thought on “Kom til Gul Skole d. 17. / 19. november og find ud af hvad I ved!”

Comments are closed.